Om os

Sæbeværkstedet ejes af ægteparret Lone Sarto Pedersen og Henrik Werenberg. 

 

Sæbevækstedet opstod som firma i 2004. Den første tid foregik al produktion og pakkeri i hjemmet. Det blev dog hurtigt for trangt, og Sæbeværkstedet flyttede hjemmefra til større lokaler. 

 

En del af Sæbeværkstedets produkter produceres af andre, men efter Sæbeværkstedets opskrifter og anvisninger. I vores produktion, i vort valg af produkter og råvarer, såvel som i vort valg af samarbejdspartnere, er der nogle gennemgående nøgleord.

 

Naturligt

Det har altid været et dogme for os, at vi kun vælger naturlige ingredienser. Vi har at gøre med hudpleje, og her har naturen en rigdom af forskellige råvarer at byde ind med. Det er dem, vi har valgt at beskæftige os med. 

 

Rent

Ordet "rent" skal forstås lidt bredere end "det, som er tilbage, når sæben har gjort sin virkning".

Med "rent" mener vi enkelt, eller noget, der ikke er pillet for meget ved. Mange af vore produkter sælger vi i deres rene form, uden at vi har gjort noget for at pynte på dem. 

 

Hensynsfuldt

Det peger flere veje: Vi skal passe på den jord, som er kilde til alt det vi bruger. Vi skal også vise hensyn til hinanden: Fair handel, fair arbejdsforhold. Ligeværdig handel giver et bedre liv for hos alle. 

 

Kærligt

At fremstille velværeprodukter, som mennesker kan have glæde af at bruge, er for os en passion. Det fryder os, når vi møder mennesker, som fortæller os at vore produkter har gjort deres liv lidt bedre. Det er det, der er motoren i Sæbeværkstedet.